En Ny Vecka Väntar med förhoppningar och Önskan Om Bättring

I morgon är det måndag en ny vecka med oskrivna blad det som all energi fokuseras på är att få lilla frugan att må bättre att mediciner osv ger resultat lite stadga för henne.
 
Att det kommer att ta tid är vi väl medvetna om och hon ska få ALL tid hon behöver. Jag ska jobba med mitt göra och visa att jag tänker göra ALLT som står i min makt att hjälpa Carina  så hon får tron på bättring och förändringar.
 
Hon behöver TILLIT i massor och det ska hon få för att jag Älskar henne av hela mitt hjärta och för att hon är så väl värd det.Att få stå i centrum att få vara den viktigaste personen att bli lyssnad på att hon känner respekt.
 
Men det allra viktigaste att hon får MASSOR av kravlös tid bara få vara ha det bra bygga upp sig själv likt ett pussel där varje bit är lika viktigt just nu är det ett kaos på bitarna MEN vet man att ALLA bitarna finns då får man lugnet inombords att pusslet kan och kommer att bli komplett.
 
Med Hjälp stöd och stöttning med att finna Carina 
Det ska bli så underbart att hjälpa henne att bli hel stark glad och lycklig att bli en stolt vacker kvinna i sina bästa år.
 
Vi väntar på Dig när du känner dig redo vi ska tillsammans skapa en lugn trygg och helt kravlös miljö 
Där du kan gör PRECIS  det du känner för JAG kommer att finnas vid din sida stötta dig lyssna på dig  bära dig och lyfta upp dig om det behövs.
 
Jag vill och kommer att ge dig ALL min kärlek för att jag älskar DIG över ALLT ANNAT PÅ JORDEN ❤
 
Din // Hansis ❤💚💛
 

Alla vi Som Älskar Plastbestick och Papperstallrikar Räcker upp handen

Nu så är det superfint i köket en disk så TVÅ ställ blev fulla 
Undanplockat avtorkat på alla ytor plus spisarna Soporna uppkörda till gubbarna som tömmer i morgon 
 
Golven får vänta tills lilla frugan är mogen att komma upp till oss   Melker drar in en hel del .
 
Det här är också nyttigt att se VAD mycket det är att göra i ett hem .Nu ska sägas att jag är ganska huslig av mig  MEN de sista åren har smärtorna hindrat mig  NU i detta läge får dom läggas åt sidan .
 
Jag tar det i min takt  undan för undan till slut är det klart  som NU .
 
Känns toppen .
 
Kram // Hans 
 

A Room Whit A Wiew

Ett rum med underbar utsikt Det är många fönster i Vårt sommarhus alla med sin utsikt och charm  jag går ofta runt och bara tittar  insuper vyerna naturen utanför  det är verkligen balsam för själen.
 
Trots man Inte alltid känner så påverkas man av det vackra i positiv riktning Detta är jag helt övertygad om.
Både kroppen och själen får energier känslorna kommer upp på ytan ögonen ser  man kan ofta få ett leende på läpparna utan att ens märka det.
 
Att vistas i bra miljöer där man trivs dit man dras där mår man som bäst. Alla gånger behöver inte känna inte ens vilja vara där  DET är DÅ just då jag tror man behöver det som bäst och mest.
 
Paradiset visar idag sig från sin vackraste sida solen har lyst sedan länge  en lätt skön bris små molntussar på himlen   svalorna flyger högt i skyn knäppande med sina näbbar när det oförtrutligt fångar insekter till de små  I år tror jag det är relord i Antal säkert 100 runt och omkring oss .
 
Nu blir det till att göra en del hushållssysslor det är faktiskt meditativt att pula och dona lite  helt plötsligt kan jag stå med diskborsten tittande rakt ut i ingenting tänkandes på ingenting 
 
Det kanske är det  som är att VARA I NUET ?
 
Kram// Hans ❤💚💛