Ett litet steg för mänskligheten MEN ETT STORT STEG FÖR VÅR FAMILJ

PLANERING OCH ORGANSATION TRÅKIGT MEN NÖDVÄNDIGT 
 
 

NU är ett STORT steg taget i vår familj!!

VI ska flytta till Gävle med början i morgon!!
Bearbetningen för "lilla frugan" har gått jättebra .hon är superduktig att möta sina rädslor och oro .

Planering och organisationen Står Jag för. Den ställer till kaos i huvudet för "lilla frugan" iom hennes svåra utmattningssyndrom .

Vi kommer att ta det i små välplanerade steg första etappen DET som behövs för att det ska fungera I Gävle .

 

Syftet är att det inte ska stress och press för "Lilla frugan" hon är just nu väldigt känslig för detta och då ska vi göra vårt bästa för att undvika detta .

Att ha jag skriver RIKTIG utmattningssyndrom är ett rent helvete på jorden det finns ingenting kvar ALLA depåer är tömda såväl fysiskt som psykiskt .

Att vara anhörig är skrämmande ibland då den man älskar är så totalt utmattad och ingenting kognitivt (intellektuellt) fungerar .

Jag känner mig totalt maktlös MEN finns .förstår undviker allt som kan ge stress och press ...misslyckas ibland vilket är mänskligt .

Att flytta in till Gävle kommer att ge många Fördelar Avståndet till allt bilkörandet och tidsåtgången minskar massor liksom annalkande halka.

 

Allt praktiskt matlagning .tvätt ..osv osv ..alla besök till sjukhuset nu 2 timmar i Gävle 20 minuter Handla osv osv . Tror ni alla förstår nu 😊

Visst det är en HEL DEL jobb som ska göra MEN med bra planering går det mesta att utföra kommer säkert att ta på såväl fysiskt som psykiskt MEN desto nöjdare när vi är klara

We are Family ❤

Kram // Hans ❤💚💛

• Kategori: FamiljenTaggar: Flytta, Planering, Utmattningssyndrom; • Kommentarer (0)

Kommentera här: